Maatschappelijk verantwoord

Bij het leven hoort werk en voor mensen met een beperking kan dit in de vorm van dagbesteding zijn. BlinQ dagbesteding heeft als doel om unieke werkplekken voor iedereen te realiseren. Er is veel aandacht voor structuur en veiligheid die een vaste BlinQ begeleider biedt. De BlinQ begeleider zorgt ook voor vervoer en de administratieve handelingen naar overheidsinstanties.

Werken in een bijzondere omgeving, waar interactie met uitblinkers samenkomt, dit is waar BlinQ dagbesteding voor staat. U kunt als bedrijf met BlinQ dagbesteding een samenwerking aan gaan als u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans wilt bieden binnen uw bedrijf. Er zit voor u als bedrijf geen enkel risico aan verbonden. BlinQ dagbesteding zorgt voor de begeleiding van de cliënten bij de afgesproken werkzaamheden. Op de pagina werkplekken vind u een overzicht van de bedrijven waar een samenwerking mee is aangegaan.

Door samen te werken met uw bedrijf stimuleren wij de contacten met uw werknemers en onze clienten met een beperking. iedereen verdient een leuke werkplek zodat iedereen trots kan zijn op zijn/haar werkplek. Tot slot maken we graag gebruik van de uitblinqers van uw bedrijf zoals een sportcoaches, fysiotherapeuten en kunstenaars om onze clienten verder te ontwikkelen. Wilt u meer weten over de samenwerking voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw bedrijf, neem dan contact met ons op via het contactformulier.