Zorg

Iets betekenen voor ouderen of mensen die ziek zijn, dat is wat de samenwerking met Brabant Zorg en Bernhoven Ziekenhuis in houdt voor mensen met een beperking bij BlinQ dagbesteding. Je bent echt aan het werk in een zorginstelling, bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum voor ouderen of in de speeltuin voor de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Ziekenhuis Bernhoven

Op 1 januari 2000 is de fusie tussen de beide ziekenhuizen in Oss en Veghel een feit en is ziekenhuis Bernhoven geboren. Samen met 150 medisch specialisten en circa 2.300 medewerkers wordt iedere dag gezorgd dat iedereen de beste zorg krijgt.

Werkdag: maandag, dinsdag en donderdag

Werkzaamheden: 

  • Op het medisch secretariaat helpen bij lichte opruim- en schoonmaak werkzaamheden en administratieve taken
  • Het schoonhouden van de speeltuin en kinderspeelplekken
  • Helpen in de keuken van Hutten Catering
  • Opruimen van de wachtruimten bij de kinderpoli

Er zijn op dinsdag en donderdag nog maar enkele plekken beschikbaar

Locatie Wilberthof, Berghem

De Wilberthof in Berghem ademt gemoedelijkheid, een dorpse gemeenschap waarin mensen makkelijk bij elkaar binnenlopen. De meeste ouderen die hier wonen, komen uit Berghem en de directe omgeving. Ze wonen hier in een beschutte sfeer, al of niet met extra zorg.

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Werkzaamheden: Bij BlinQ dagbesteding werk je in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij interactie met elkaar gestimuleerd wordt. De werkzaamheden bestaan uit het opruimen van het ontbijt en de lunch, serveren van koffie en thee aan de ouderen in het restaurant, verzorgen van de bloemen, gezellig maken van het restaurant/huiskamers. Ook doen wij graag mee met spelletjes met de ouderen.

Er zijn geen plekken beschikbaar

Locatie Ons Stekkie, Herpen

Op onze nieuwste locatie Ons Stekkie in Herpen heerlijk rustig gelegen in het dorpje Herpen. Ouderen uit de regio komen graag een kopje koffie drinken, een spelletje doen of wandelen een rondje in de natuur en mooie beweegtuin.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Werkzaamheden: Bij BlinQ dagbesteding werk je in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij interactie met elkaar gestimuleerd wordt. De werkzaamheden bestaan uit meehelpen in de keuken, maar ook samen activiteiten doen met de ouderen.

Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar.