Sport

Sportles krijgen onder werktijd. Voor veel jongeren met een beperking is dat een droom die in vervulling gaat. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch kunnen onze cliënten  ervoor kiezen om hun dagbesteding op deze manier in te vullen. Onze samenwerking met voetbalvereniging RKSV Margriet en Sportpark de Rusheuvel maakt dit mogelijk.

ik wil graag een meekijkdag op deze locatie

RKSV Margriet

Sportliefhebbers en trouwe supporters uit de wijde omgeving zijn hier te vinden. We zijn sinds 2016 trouwe bezoeker van Margriet. We prikken het afval op het terrein en de tribune en zetten de goals klaar voor de trainingen in het weekend. Aan het einde van de dag is er volop tijd voor een sport en beweeg moment door een sportcoach.

Werkdag: vrijdag

Voorraad van kantine aanvullen

Kantine vegen

Buitenterrein en tribune netjes maken

Goals klaar zetten

ik wil graag een meekijkdag op deze locatie

Sportpark de Rusheuvel

Sportpark de Rusheuvel is inmiddels een begrip in de omgeving. Het is een plek waar veel sportclubs gevestigd zijn. We werken hier sinds 2022 samen en zo bieden we werkplekken aan voor mensen met een beperking.

We werken vanuit de kantine van Mixed Hockey Club (MHC) en voeren werkzaamheden uit bij de Osse Tafel Tennis Club (OTTC), OSS’20 en AVEM.

Werkdag: woensdag

Zalen schoon vegen

Voorraden bijvullen

Buitenterrein onderhouden

Speelgoed schoonmaken bij kinderdagverblijf AVEM

Is sport toch niet helemaal jouw ding? Bekijk dan onze andere werkplekken.