Buitenleven

Dieren oordelen niet. Ze hebben aandacht voor je – ongeacht wie je bent of wat je bereikt. Daarom kun je er zo fijn mee samenwerken. Je zelfvertrouwen krijgt er zelfs een boost van. Voor mensen met een beperking kan dit een prettige dagbesteding zijn. We werken samen  met kinderboerderij de Beestenbergh in Berghem en onze eigen locatie in Herpen om hier invulling aan te geven.

ik wil graag een meekijkdag op deze locatie

Klaproos

In het pittoreske Herpen heeft BlinQ een eigen accommodatie gelegen in een prachtige omgeving. Dé plek om lekker buiten te tuinieren of dieren te voeren. Je kunt hier ook terecht voor productiematige werkzaamheden en klus of schoonmaak taakjes.

Struinen over een wandelpad terwijl je uitkijkt op de Wooijse plas. Wegdromen op een slingerweggetje. Genieten van de alpaca’s. Hier kan het! Maar er moet ook nog gewerkt worden.

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag

Dieren voeren

Snoeien

Vegen van het terrein

Moestuin water geven

ik wil graag een meekijkdag op deze locatie

Kinderboerderij
De Beestenbergh

De Beestenbergh is al lange tijd een begrip in Berghem. Het bijzondere aan deze kinderboerderij is dat de kinderen de konijnen, cavia’s en tamme ratjes op schoot mogen nemen om met ze te knuffelen. Borstel je liever een geit, schaap, varken of kalfje? Dat kan ook! We werken sinds 2018 samen samen met De Beestenberg om werkplekken te creëren voor mensen met een beperking.

Werkdag: maandag

Helpen bij het voeren van de dieren

Knuffelen met kleine dieren

Klusjes in de binnen accommodatie

Groenten snijden

Is het buitenleven toch niet helemaal jouw ding? Bekijk dan onze andere werkplekken.