Werkplekken

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vind, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere werkplek.
Bij ons kun je werken op één of meerdere locaties van BlinQ bij leuke bedrijven bij jou in de regio. Hierdoor is er veel afwisseling van werkplekken mogelijk en kun je indien gewenst makkelijk switchen van werkplek. We werken met vaste BlinQ begeleiding en organiseren zelf het vervoer van thuis naar de werkplek en andersom.

Op alle BlinQ werkplekken zijn we een samenwerking aangegaan met lokale bedrijven om werkzaamheden te bieden die passen zijn bij jouw interesses en mogelijkheden. De vaste BlinQ begeleiding zorgt ervoor dat er maatwerk geleverd kan worden.
BlinQ biedt tevens snuffelstages aan leerlingen te laten ontdekken waar hun talenten liggen. BlinQ werkt hiervoor intensief samen met de HUB scholen in de regio Oss, Veghel en Den Bosch/Rosmalen.

BlinQ hecht grote waarde aan contact en gaat graag met u in gesprek om dé droombaan te vinden om verdere ontwikkeling mogelijk te maken.

Bij alle werkplekken wordt een les of training aangeboden door uitblinqers die bij de bedrijven werkzaam zijn, bijvoorbeeld als sportcoach, muziekdocent of kunstenaar. Samen werken we er aan om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hierbij wordt gewerkt vanuit oplossingsgericht werken.

BlinQ heeft kleinschalig werkplekken voor 6 tot 8 cliënten op unieke plekken in de regio Oss, Uden en ‘s-Hertogenbosch.

In- en uitsluitingcriteria

Om de best mogelijke zorg te verlenen, proberen wij een wenselijke samenstelling binnen BlinQ dagbesteding te creëren. Een samenstelling die voor de cliënten aangenaam en veilig is en waarbinnen wij zorg kunnen dragen aan een kwalitatieve goede zorg.
Dit wil zeggen dat wij bepaalde cliënten, die willen komen werken, wel of juist niet kunnen plaatsen binnen BlinQ dagbesteding
Bij de aanmelding of uit de intake wordt duidelijk of de cliënt gebruik kan maken van het dagbestedingsaanbod.
De insluitingscriteria zijn divers, dat is mogelijk doordat er kleinschalige zorg wordt geboden.

BlinQ levert begeleiding in een groep als individueel aan cliënten met verstandelijke, lichamelijke, visuele en psychiatrische beperking vanaf 18 jaar, vallend onder de WLZ en WMO.

De cliënten met het volgende WLZ zorgprofiel kunnen bij BlinQ terecht:

– VG ‘wonen met begeleiding en intensieve verzorging’,

– VG ‘Wonen met intensieve begeleiding en verzorging’

– VG ‘Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering’

– LG ‘wonen met begeleiding en verzorging’

– LG ‘wonen met begeleiding en intensieve verzorging’

– VIS ‘wonen met intensieve begeleiding en verzorging’

Om de best mogelijke zorg te verlenen, proberen wij een wenselijke samenstelling binnen BlinQ te creëren. Een samenstelling die voor de cliënten aangenaam en veilig is en waarbinnen wij zorg kunnen dragen aan een kwalitatieve goede zorg. Bij de aanmelding of intake wordt duidelijk of de cliënt een match is met BlinQ dagbesteding.

Cliënten waar wij geen zorg aan kunnen bieden, zijn cliënten waarbij sprake is van:

 • alle vormen van medicatie toediening die in ons beheer is,
 • niet stuurbaar wegloopgedrag,
 • fysieke agressieproblemen die meerdere keren per dag voorkomen,
 • seksueel ongewenst gedrag vertonen,
 • suïcidaal gedrag vertonen of hier mee bekend zijn,
 • verslavingen van (soft)drugs, nicotine en/of alcohol, die een onveilige situatie kunnen creëren, zowel voor de cliënt zelf als voor de andere cliënten,
 • milde en ernstige psychiatrische problematiek, die een onveilige situatie kunnen creëren, zowel voor de cliënt zelf als voor de andere cliënten,
 • psychoses die niet stabiel zijn,
 • een forse lichamelijk een beperking met een matige tot grote verpleegkundige zorg of gehele overname in de ADL behoeft
 • cliënten waarbij maatregelen en maatregelen getroffen moeten worden op grond van vrijheid beperkende maatregelen
 • cliënten met een BOPZ-indicatie.

Uiteraard helpen wij bij een door- of terug verwijzing.