Kies een werkplek die bij jou past

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is werken op onze locatie bij Vanderlande mogelijk iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding op onze locatie in Herpen iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Ons aanbod

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt. Maar je talent ontdek je meestal pas in de praktijk. Als je aan de slag bent op een bijzondere werkplek.

Wij bieden verschillende werkplekken aan bij uiteenlopende bedrijven in Oss, Maashorst, Uden en Veghel. Je kunt op één of meerdere locaties aan de slag. Dat brengt niet alleen veel afwisseling, maar ook de mogelijkheid om te wisselen van werk wanneer iets niet aansluit. Onze werkplekken zijn kleinschalig: er is steeds plaats voor zo’n zes tot acht cliënten.

We werken samen met lokale bedrijven om werk te kunnen bieden dat aansluit bij de interesses en mogelijkheden van de cliënt. Onze medewerkers zorgen voor maatwerk en speuren steeds naar de beste oplossing.

Ook snuffelstages behoren tot de mogelijkheden. Zo krijgen leerlingen de kans om hun talenten in een vroeg stadium te ontdekken. Hiervoor werken we samen met de HUB-scholen in Oss, Veghel, Den Bosch en Rosmalen.

Onze cliënten krijgen bovendien op hun werkplek een training of les aangeboden door een ‘uitblinqer’: iemand die zijn vak verstaat en graag zijn kennis deelt. Denk aan een sportcoach, kunstenaar of muziekdocent. Dit helpt onze cliënten bij het ontdekken én ontwikkelen van hun talenten.

In onze zoektocht naar de beste dagbestedingslocatie gaan we graag met je in gesprek. Dus schroom niet om hulp te vragen.

BlinQ, werken zoals jij dat wilt!

Vaste begeleiding

Kleinschalige werkplekken

6-8 cliënten werken met elkaar

Regio Oss, Uden en Veghel