PGB werk Veghel

Aan de slag met PGB werk van Blinq

Bent u voor een client op zoek naar PGB werk waar ze echt worden uitgedaagd? Neem dan eens een kijkje op de website van Blinq Dagbesteding. Wij zijn een organisatie die ervan overtuigd is dat iedereen zijn eigen unieke talenten heeft, die aangesproken en gestimuleerd moeten worden. Wij denken niet dat het goed is als alle mensen die bij ons werken exact dezelfde werkzaamheden gaan doen. Er zijn altijd mensen waar bepaalde werkzaamheden beter bij passen dan andere en we vinden dat dit zo goed mogelijk bekeken moet worden. Als iemand werk doet dat hij of zij leuk vindt, dan kan dit talent verder worden aangesproken en ontwikkeld. Onze professionele begeleiding heeft veel ervaring met het aanboren van iemands talent.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

PGB werk voor Veghel

Voor het meest veelzijdige, op maat afgestemde PGB werk voor Veghel, Bernheze, Uden en Nistelrode neemt u contact op met Blinq. Onze organisatie is ontstaan nadat een groep ervaren professionals in de zorg inzag dat het niet goed is om elk zorgvrager hetzelfde werk te laten doen. Iedereen is uniek en op zoek naar werk dat bij hem of haar past, dit is uiteraard ook het geval bij zorgvragers. Daar kwam bij dat wij als Blinq zagen dat steeds meer mooie projecten op dit gebied verdwenen, een trend die we tegen wilden gaan. Het was hoog tijd voor vernieuwing op het gebied van Dagbesteding!

 

Een unieke plek voor dagbesteding

Bij Blinq bieden we een plek aan waar werk en wonen van elkaar gescheiden zijn. We willen een kleinschalige dagbesteding aanbieden voor mensen met een beperking, waar het voor hen mogelijk wordt gemaakt om zo ‘gewoon’ mogelijk te werken. We gebruiken hierbij vaste begeleiders die bijdragen aan de creatie van een veilige, vertrouwde werkomgeving waar iedereen zich thuis kan voelen. Voor meer informatie over onze werkzaamheden en visie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en weten het antwoord op al uw vragen over PGB werk in Veghel.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”