PGB werk Oss

Persoonsgebonden budget werk op maat

Blinq is een organisatie die zich bezighoudt met het verstrekken van een dagbesteding op maat. Sinds in 2015 de participatiewet van kracht is gegaan nemen mensen met een arbeidshandicap weer deel aan het bedrijfsleven. Blinq helpt om werk te vinden dat bij elk individueel persoon past. Wij bieden een kleinschalige dagbesteding aan waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Wij willen er voor zorgen dat mensen met een beperking in een zo ‘gewoon’ mogelijke werkomgeving actief kunnen zijn en daar zelf ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Blinq is ontstaan nadat een groep zorgprofessionals inzag dat elke zorgvrager een eigen unieke persoonlijkheid heeft, die ook op een unieke manier benut moet worden. Niet elke werkzaamheid is even geschikt voor iedereen.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

PGB werk in Oss

Blinq biedt PGB werk in Oss aan, maar ook in de omliggende gemeenten Heesch, Maasdonk en Nistelrode. Wij verzorgen een dagbesteding waar zorgvragers plezier aan kunnen beleven en een goed gevoel aan overhouden. Op deze manier kunnen ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Wij bieden met Blinq een plek aan waar werk absoluut los staat van de woonsituatie. We werken hier met vast personeel van onze eigen organisatie. Op deze manier willen we een veilige, vertrouwde werkomgeving creëren waar mensen zich thuis voelen. We werken hier met mensen die we hebben omgedoopt tot ‘lokale uitblinqers’. We bieden een all in pakket aan waar ook vervoer en maaltijden toe behoren.

 

Meer werken over ons PGB werk in Oss?

Op onze website leest u meer over het PGB werk dat wij aanbieden in Oss en omgeving. U leest hier over onze werkwijze, de werkplekken en onze agenda. Ook vindt u hier onze contactinformatie, in het geval u graag meer wilt weten of een vrijblijvende afspraak wilt maken. Wij bieden, door meerdere samenwerkingsverbanden, naast werkplekken ook bijvoorbeeld danslessen en sportactiviteiten aan. Meer weten? Wij staan altijd klaar om u van informatie te voorzien.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”