PGB werk Grave

Divers PGB werk op maat

Er is zoveel meer mogelijk met PGB werk dan er in de meeste steden in Nederland wordt aangeboden. Bij Blinq dagbesteding zijn we hier terdege van bewust en we willen u dan ook graag op de hoogte brengen van de mogelijkheden die uw kind bij ons heeft. Wij bieden dagbesteding aan voor mensen met een handicap, waarbij we zoveel mogelijk proberen om werk te vinden dat helemaal is afgestemd op de talenten van het individuele persoon. Per slot van rekening is iedereen anders en is niemand erbij gebaat als iedereen hetzelfde PGB werk in Grave, Landerd, Velp of Overasselt moet doen. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht die uw kind bij ons kan doen. We proberen altijd die specifieke talenten te vinden waar iemand het meest bij gestimuleerd moet worden, zodat deze benut en verder ontwikkeld kunnen worden.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

PGB werk in Grave doen

Blinq is ontstaan vanuit de behoefte van een aantal professionals in de zorg om meer te doen met de individuele talenten van de zorgvragenden die bij ons aan de slag gaan. Vandaar ook dat we een programma hebben ontwikkeld dat gevarieerd is en waar we uw kind zoveel mogelijk bij willen ondersteunen. Uw kind krijgt bij ons ook te maken met vaste begeleiders, zodat we op die manier een veilige, vertrouwde omgeving kunnen aanbieden waar ze het beste in gedijen. Uw kind kan bij ons bijvoorbeeld met dieren werken, maar we hebben ook productiewerk als dat beter bij hem of haar past.

 

Meer werken over PGB werk in Grave

Op onze website vindt u meer informatie over alle diensten die we u aan kunnen bieden. U vindt uitgebreide informatie over de verschillende soorten werk en de visie die we aanhangen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen als u meer vragen heeft, of als u een keer een vrijblijvende afspraak met ons wil maken. We hebben altijd mensen voor u klaarzitten die deze vragen met plezier zullen beantwoorden.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”