PGB werk Den Bosch

PGB werk op maat voor Den Bosch en omstreken

Voor PGB werk op maat verwijzen we u graag naar de website van Blinq Dagbesteding. Wij zijn een organisatie die zich ervoor inzet om PGB werk in Den Bosch op maat aan te bieden. Per slot van rekening is niet iedere zorgvragende hetzelfde en is het daarom ook niet goed om iedereen zomaar hetzelfde werk aan te bieden, zonder hierbij te kijken naar de specifieke kwaliteiten en talenten. Bij ons gaan mensen met een arbeidshandicap met plezier aan het werk en kunnen ze zich verder ontwikkelen. Wij werken hierbij met vast Blinq personeel, om zo een veilige, vertrouwde omgeving te scheppen waar talenten zo goed mogelijk in tot hun recht komen.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

De voordelen van PGB werk bij Blinq

Bling Dagbesteding biedt PGB werk in Den Bosch, Vught, Geffen en Rosmalen op maat. Bij ons wordt werk gescheiden van wonen, zodat deze twee niet samen gaan lopen. Wij mikken er op om talenten in onze medewerkers te ontdekken en zo goed mogelijk verder te ontwikkelen. Zoals hiervoor gezegd werken wij samen met vast personeel, zodat er een goede band ontstaat tussen ons personeel en de zorgbehoevenden die in onze dagbesteding werken. Binnen onze werkwijze maken we daarbij ook gebruik van zogeheten lokale uitblinqers. Al onze diensten zijn onderdeel van een all in pakket waarbij we ook zorg dragen voor vervoer en eten.

 

PGB werk in Den Bosch

Onze missie is om een kleinschalige dagbesteding aan te bieden voor mensen die een beperking hebben, zodat ze toch zo ‘gewoon’ mogelijk kunnen werken. Nu sinds 2015 mensen met een arbeidshandicap weer aan de slag gaan, willen wij deze groep zo goed mogelijk ondersteunen. Op onze website leest u hier meer informatie over en kunt u zien wat wij allemaal aanbieden. U vindt hier ook onze contactinformatie, zodat u contact met ons op kunt nemen als u vragen heeft, of een vrijblijvende afspraak wilt maken.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”