ISO certificering verlengd

Een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking. Dat is wat we willen bij BlinQ. En daar werken we hard aan. Elke dag maken we onze zorg en ondersteuning weer een stap beter. Kwaliteit in de zorg is een lastig te meten onderwerp. 1 juni was de dag dat wij getoets werden en wij kunnen mededelen dat onze ISO certificering is verlengd!

Dit betekent dat we hebben kunnen aantonen dat BlinQ kwaliteit levert volgens de wet- en regelgeving. En nog veel belangrijker dat onze begeleiders, chauffeurs, vrijwilligers en stagiaires iedere dag onze BlinQers een zinvolle en leuke dag geven.  Allemaal bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Nieuws

  • Even voorstellen …
    Hallo allemaal, Wat leuk dat ik kennis met jullie mag maken! Binnenkort zal ik starten met werken bij Blinq. Ik zal mezelf even aan jullie […]
  • ISO certificering verlengd
    Een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking. Dat is wat we willen bij BlinQ. En daar werken we hard aan. Elke dag maken […]

BlinQ Dagbesteding

Werk is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Ieder mens zoekt naar een eigen invulling hieraan. Voor mensen met een beperking kan dat dagbesteding zijn. Dit is precies het terrein van BlinQ!

We gaan op zoek naar een unieke werkplek die bij je past. Daarbij hebben onze begeleiders aandacht voor een gestructureerde en veilige werkomgeving.
BlinQ, werken zoals jij dat wilt!