Even voorstellen …

Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik kennis met jullie mag maken! Binnenkort zal ik starten met werken bij Blinq. Ik zal mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Caja Schuurmans en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn ouders, zusjes en vriend woon ik in Berghem. Mijn hobby’s zijn: winkelen, een terrasje pakken, wandelen met ons hondje en gezellig uiteten. Ik heb erg veel zin om kennis met jullie te maken en hoop jullie allemaal snel te zien.
Tot dan!

Groetjes, Caja

 


Hallo allemaal!

Ik ben Chelsea en vanaf juli kom ik werken bij BlinQ in Herpen. Ik heb social work gestudeerd en heb bijna 6 jaar gewerkt bij Dichterbij in Oss op een woongroep. Ik ben 30 jaar, woon in Uden samen met mijn vriend, dochtertje van 4 maanden en twee konijnen. In mijn vrije tijd lees ik graag en hou ik van zwemmen, lekker eten en knuffelen met mijn dochtertje. Ik heb heel veel zin om te gaan starten bij BlinQ en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Chelsea van den Elzen – Schrager

Nieuws

  • Even voorstellen …
    Hallo allemaal, Wat leuk dat ik kennis met jullie mag maken! Binnenkort zal ik starten met werken bij Blinq. Ik zal mezelf even aan jullie […]
  • ISO certificering verlengd
    Een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking. Dat is wat we willen bij BlinQ. En daar werken we hard aan. Elke dag maken […]

BlinQ Dagbesteding

Werk is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Ieder mens zoekt naar een eigen invulling hieraan. Voor mensen met een beperking kan dat dagbesteding zijn. Dit is precies het terrein van BlinQ!

We gaan op zoek naar een unieke werkplek die bij je past. Daarbij hebben onze begeleiders aandacht voor een gestructureerde en veilige werkomgeving.
BlinQ, werken zoals jij dat wilt!