Dagbesteding Veghel

Een frisse kijk op de dagbesteding in Veghel

Er zijn de afgelopen jaren heel wat mooie projecten op het gebied van dagbesteding gestrand. Wij van Blinq vinden dit zonde. We denken dat het aanbieden van dagbesteding voor mensen met een beperking zeer belangrijk is, waarbij het van niet te onderschatten belang is dat er ook goed wordt gekeken naar de interesses en talenten van elk individu dat bij ons aan dagbesteding gaat doen. Elke zorgvrager heeft nu eenmaal een unieke persoonlijkheid, mogelijkheden en talenten. Ze moeten helemaal zichzelf kunnen zijn op de werkvloer en niet gedwongen worden om werk te doen dat helemaal niet bij hen past. Zorgvragers moeten zichzelf kunnen onderscheiden en zodoende en er op kunnen vertrouwen dat ze hierbij goed worden begeleid. Blinq biedt een dergelijke dagbesteding aan.

Dagbesteding voor Veghel en omstreken

Bij Blinq vinden mensen met een beperking een omgeving waar ze zich vertrouwd kunnen voelen. Onze dagbesteding voor Veghel, Bernheze, Uden en Nistelrode is een veilige omgeving waar ze hun talenten helemaal kunnen ontplooien en waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Iedereen heeft te maken met vaste begeleiders, wat het geborgen gevoel alleen maar verder ondersteunt. Bij Blinq worden werk en wonen strikt van elkaar gescheiden en worden alle Talenten dagelijks opgehaald en na het werk weer naar huis gebracht. Ook maaltijden zijn bij ons bij het werk inbegrepen. Wij ontdekken en ontwikkelen talenten en proberen zo een inspirerende omgeving te creëren waar iedereen zich prettig voelt.

Afwisseling in de dagbesteding

Bij Blinq bieden we een dagbesteding aan die zo gevarieerd mogelijk is. Talenten krijgen de mogelijkheid om te werken op 1 of meerdere plekken bij hen in de regio. Dit geeft veel afwisseling en maakt het ook mogelijk om precies die ene inspirerende plek te vinden waar iemand het beste tot zijn of haar recht komt. Dit kan ook ontdekt worden door middel van snuffelstages bij meerdere verschillende bedrijven. Wilt u weten wat we uw kind te bieden hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.