Dagbesteding Oss

Blinq, aanbieder van dagbesteding in Oss

Voor mensen die in Oss op zoek zijn naar dagbesteding, willen we u graag wijzen op Blinq dagbesteding. Wij zijn een organisatie die dagbesteding in Oss op maat aanbieden. Wij gaan er vanuit dat iedere zorgvragende zijn of haar eigen specialiteiten heeft en dat die het beste benut kunnen worden met werk op maat. Niet elke zorgvragende wordt even gelukkig van hetzelfde werk en daarom doen wij ons best om werk te zoeken dat helemaal bij iemands persoonlijkheid past. Op deze manier kunnen talenten verder ontwikkeld worden, wat alleen maar bijdraagt aan de werkvreugde. Op onze website vindt u meer informatie over Blinq, onze dagbesteding in Oss, Heesch, Maasdonk en Nistelrode, en wat wij verder voor u kunnen betekenen. Hier vindt u ook onze filosofie.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Dagbesteding op maat

Sinds in 2015 de particitpatiewet in werking is gesteld nemen ook zorgvragenden deel aan de arbeidsmarkt. Het is lange tijd zo geweest dat er weinig variatie was in het werk dat werd aangeboden. Een grote groep mensen werd bij dezelfde dagbesteding ondergebracht en moest dar hetzelfde werk doen. Bij Blinq denken we dat dit niet werkt. De zorgvragenden worden er niet gelukkig van en zullen met minder plezier naar hun werk gaan. Wij denken dat het doel juist is om mensen iets te laten doen wat ze leuk vinden, zodat ze zich gaan ontwikkelen en steeds beter worden in het werk dat ze doen.

 

Op zoek naar de juiste dagbesteding?

Neem vandaag nog contact op met Blinq als u op zoek bent naar dagbesteding in Oss, Heesch, Maasdonk of Nistelrode. Bij ons wordt werk gescheiden van wonen, worden talenten ontdekt en ontwikkeld en werken we met vast personeel. Op deze manier willen we een veilige, vertrouwde omgeving scheppen waar talenten de meeste kans hebben om zich helemaal te ontwikkelen. Wij richten ons vooral op de zorgvrager, wat deze wil en nodig heeft, maar doen dit altijd in samenspraak met het sociale netwerk om deze persoon heen. Meer weten? We staan altijd klaar voor een vrijblijvende afspraak.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”