Dagbesteding Grave

Op zoek naar de juiste dagbesteding in Grave?

Als u voor uw kind op zoek bent naar de perfecte dagbesteding voor uw kind, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. Blinq is een organisatie die een andere visie heeft als het op dagbesteding aankomt. Wij vinden dat hierbij veel meer naar de individuen moet worden gekeken. Je kunt wel iedereen dezelfde dagbesteding aanbieden, maar daar wordt uiteindelijk niemand echt gelukkig van. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoeftes en die worden door de vele verschillende activiteiten van Blinq perfect ingevuld. Op onze website vindt u een zeer uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die u bij ons heeft voor uw kind.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Dagprogramma’s op maat

Bij Blinq kijken we altijd eerst wat iemand voor specifieke talenten heeft. Aan de hand hiervan gaan we een programma samenstellen dat er helemaal op gericht is iemand zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. U wilt toch ook dat uw kind gelukkig wordt bij wat hij of zij doet? Onze begeleiders hebben veel ervaring met het ontdekken van de specifieke talenten van iemand en hier een dagbesteding op aanpassen. Onze dagbesteding in Grave, Landerd, Velp en Overasselt is mede hierdoor ook veel geroemd. Wij motiveren onze Talenten om er zo voor te zorgen dat ze zich nog meer ontwikkelen.

Dagbesteding van Blinq

Bij Blinq Dagbesteding is alles inbegrepen. Wij halen uw kind in de ochtend op, brengen ze naar de locatie van de dagbesteding en zorgen daar dat hij daar een fijne, productieve dag heeft. We zorgen voor een natje en een droogje en brengen na afloop uw kind weer terug naar huis. We helpen u graag verder bij het vinden van de juiste dagbesteding voor uw kind. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak. We kunnen dan samen bekijken wat de beste daginvulling is voor uw kind en hoe wij deze voor hen gaan verzorgen.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”