Dagbesteding Den Bosch

Een perfecte dagbesteding in Den Bosch

In 2015 werd de wet arbeidsparticipatie in werking gesteld. Het doel van deze wet was om iedereen geschikt werk aan te bieden. Dit gaat ook op voor mensen met een beperking. Een dagbesteding voor deze groep mensen bestaat vaak uit hetzelfde soort werken dat voor alle mensen in een groep wordt aangeboden. Bij Blinq denken we dat dit niet de beste manier is om dagbesteding aan te bieden. Bij onze dagbesteding voor Den Bosch, Vught, Geffen en Rosmalen bieden wij juist werk op maat aan. We kijken naar de talenten die iemand heeft en stemmen hier het werk op af. Zo kunnen zorgbehoevenden zelf kijken welk werk het beste bij hen past en op dit gebied hun talenten verder ontwikkelen.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Hoe ziet de ideale dagbesteding er uit?

Bij een dagbesteding is het belangrijk dat er activiteiten worden aangeboden die aanspreken. Dit motiveert zorgbehoevenden om zich extra in te zetten en te ontwikkelen op precies die gebieden die zij leuk vinden. Bij Blinq is dit voor ons zeer belangrijk, waarbij komt dat we nog een lijst andere elementen hebben die onze dagbesteding in Den Bosch uniek maken. Zo scheiden wij altijd het werk van het wonen en werken we met vast Blinq personeel. Op deze manier willen we een veilige omgeving mogelijk maken die al direct vertrouwd aanvoelt. Dit is een omgeving waar onze doelgroep zich het beste in voelt.

 

Meer weten over Blinq?

Op onze website vindt u alle informatie die u maar nodig heeft om tot de keuze te komen van onze dagbesteding gebruik te gaan maken voor zorgbehoevenden. Onze dagbesteding voor Den Bosch, Vught, Geffen en Rosmalen staat hoog aangeschreven, wat te danken is aan onze insteek, persoonlijke aanpak en toegewijde personeel. Als u hier meer over wilt weten of een vrijblijvende afspraak wilt maken, dan kunt u hier natuurlijk altijd contact over opnemen met ons. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”