Begeleid werken Grave

Begeleid werken in Grave

Begeleid werken is een mooie manier om arbeidsgehandicapten weer meer bij de samenleving te betrekken. Bij Blinq Dagbesteding vinden we dat er daarbij goed moet worden gekeken naar de talenten van elk individuele persoon. Het is niet goed om iedereen klakkeloos hetzelfde te laten doen, omdat je mensen daar niet gelukkig mee maakt. Blinq is opgericht door professionals in de Zorg die vinden dat het anders moet. Vandaar ook dat we een zeer gevarieerd programma op het gebied van begeleid werken in Grave, Landerd, Velp en Overasselt aanbieden, dat we helemaal afstemmen op de individuen. We vertellen u hier graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarbij u er natuurlijk ook voor kunt kiezen om eerst de uitgebreide informatie op onze website eens te bekijken.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Begeleid werken op een andere manier

Als u uw kind bij ons aanmeldt voor het begeleid werken, dan komt hij of zij in een programma terecht dat geheel all inclusive is. Wij zorgen ervoor dat uw kind in de ochtend wordt opgehaald en na afloop van het werk ook weer wordt thuisgebracht. Daarnaast zorgen we voor maaltijden gedurende de werkdag. We bieden werk aan in de productie, maar ook op andere gebieden. Naast dit werk kan uw kind bij ons ook aan de slag op gebied van kunst, sport en muziek. We willen een zo gevarieerd mogelijk programma aanbieden aan onze Talenten.

Meer informatie over Blinq

Op onze website vindt u alle informatie over Blinq die u maar nodig heeft. Hier staat een uitgebreide beschrijving van de verschillende dagprogramma’s, evenals de gebieden waarop deze worden aangeboden. U vindt een uitgebreide beschrijving van onze visie en uiteraard ook onze contactinformatie. Wilt u meer weten of heeft u een vraag die u niet direct beantwoordt ziet op onze site, dan kunt u hierover natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”