Begeleid werken Den Bosch

Alles over begeleid werken in Den Bosch en omstreken

Bij Blinq Dagbesteding bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een organisatie die uitmuntende dagbesteding aanbiedt. Blinq is opgericht door zorgprofessionals die hun ervaringen in de zorg wilden gebruiken om een betere vorm van dagbesteding aan te bieden. Bij Blinq zijn we er van overtuigd dat niet alle zorgbehoevenden klakkeloos aan hetzelfde werk gezet moeten worden bij hun dagbesteding. Wij denken juist dat het belangrijk is voor mensen om iets te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Op deze manier zullen ze zich prettiger voelen, het werk met meer plezier doen en langzaam maar zeker hun talenten ontwikkelen.

Vaak weet je wel waar je interesses liggen of wat je leuk vindt, maar soms ontdek je je talent pas op die ene bijzondere  werkplek.

Zorg

Ben je op zoek naar werk in een zorgomgeving? Dan kun je terecht bij ziekenhuis Bernhoven en BrabantZorg.

Bekijk de mogelijkheden binnen de zorg

Dienstverlening

Houd je van meehelpen met het netjes houden van een ruimte of lichte schoonmaak werkzaamheden? Dan is dagbesteding dienstverlening iets voor jou.

Bekijk het diensverlening aanbod

Buitenleven

Heerlijk aan de slag in de buitenlucht. Harken en vegen in een speeltuin, dieren voeren en knuffelen. Dan is een dagbesteding met dieren of in de natuur iets voor jou.

Bekijk onze buitenleven werkplekken

Productie

Wil je eraan bijdragen dat ieder huishouden dagelijks zijn post op de deurmat heeft liggen? Dan ben je bij de postBode aan het juiste adres. Hier bepaal je jouw werktempo helemaal zelf.

Bekijk onze productie werkplek

Sport

Draait jouw leven om sport en gaat je hart sneller kloppen van voetbal? Kies dan een werkplek die daarbij past. Bijvoorbeeld bij  Sportpark de Rusheuvel of  RKSV Margriet.

Bekijk de sport mogelijkheden

Belevingsgericht

Houd jij van creatieve activiteiten, samen zingen of naar muziek luisteren, koken, wandelen of fietsen dan is de belevingsgericht dagbesteding iets voor jou.

Bekijk de belevingsgerichte werkplek

Begeleid werken in Den Bosch

Waarom zou u voor begeleid werken in Oss, Heesch, Maasdonk of Nistelrode kiezen voor Blinq? Wij zijn een organisatie die zich probeert te onderscheiden van andere organisaties op dit gebied. Wij willen ervoor zorgen dat werk gescheiden wordt van wonen en dat ieders unieke talenten worden ontdekt en ontwikkeld. We werken hierbij altijd met ons eigen vaste personeel, zodat er een veilige, vertrouwde omgeving ontstaat. Onze dagbesteding wordt aangeboden als een all in pakket, inclusief vervoer en maaltijden. Wij willen een kleinschalige dagbesteding in Oss aanbieden voor mensen met een beperking, waar men zo ‘gewoon’ mogelijk kan werken. Door onze aanpak worden talenten gestimuleerd zich in te zetten en te ontwikkelen.

Wat is de visie van BlinQ?

Bij begeleid werk is het heel belangrijk om mensen iets te laten doen dat ze echt leuk vinden om te doen, zodat ze zich optimaal inzetten. De begeleiding moet goed zijn en er moet een werkomgeving geschapen worden waar mensen zich thuis voelen. Blinq wil zich inzetten om deze werkomstandigheden te creëren. Op onze website vindt u meer informatie over onze organisatie en de dagbesteding die wij aanbieden. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten. We zitten altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

BlinQers aan het woord

“Bij de postBode mag ik alle post van de wijk waarin ik woon zelf sorteren. Erg leuk om bekende namen op de enveloppen te zien! Af en toe gaan we de post rondbrengen in de wijk van de postBode. Ik leer hier veel en heb plezier.”

BlinQers aan het woord

“Bij de Muzelinck krijg ik altijd een creatieve opdracht en kom ik in contact met de creatieve cursisten van de Muzelinck doordat ik koffie en thee rond breng. Daarnaast krijg ik les van een docent in beeldende kunst.”