Zorg

Iets betekenen voor ouderen of mensen die ziek zijn, dat is wat de samenwerking met Brabant Zorg en Bernhoven Ziekenhuis in houdt voor mensen met een beperking bij BlinQ dagbesteding. Je bent echt aan het werk in een zorginstelling, bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum voor ouderen of in de speeltuin voor de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Bernhoven

Op 1 januari 2000 is de fusie tussen de beide ziekenhuizen in Oss en Veghel een feit en is ziekenhuis Bernhoven geboren. Samen met 150 medisch specialisten en circa 2.300 medewerkers wordt iedere dag gezorgd dat iedereen de beste zorg krijgt.

Werkzaamheden: Op het medisch secretariaat help je bij lichte opruim- en schoonmaakwerkzaamheden en administratieve taken. Het schoonhouden van de speeltuin en kinderspeelplekken zal binnenkort ook bij ons takenpakket horen.

Klik hieronder voor het dagprogramma om de beschikbaarheid en werkdagen te bekijken.

Brabant Zorg

De Wilberthof in Berghem ademt gemoedelijkheid, een dorpse gemeenschap waarin mensen makkelijk bij elkaar binnenlopen. De meeste ouderen die hier wonen, komen uit Berghem en de directe omgeving. Ze wonen hier in een beschutte sfeer, al of niet met extra zorg.

Werkzaamheden: Bij BlinQ dagbesteding werk je in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij interactie met elkaar gestimuleerd wordt. De werkzaamheden bestaan uit het opruimen van het ontbijt en de lunch. In de middag doen we samen spelletjes met de ouderen en serveren we koffie en thee.

Klik hieronder voor het dagprogramma om de beschikbaarheid en werkdagen te bekijken.