Zorg

Iets betekenen voor ouderen of mensen die ziek zijn, dat is wat de samenwerking met Brabant Zorg en Bernhoven Ziekenhuis in houdt voor mensen met een beperking bij BlinQ dagbesteding. Je bent echt aan het werk in een zorginstelling, bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum voor ouderen of in de speeltuin voor de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Ziekenhuis Bernhoven

Op 1 januari 2000 is de fusie tussen de beide ziekenhuizen in Oss en Veghel een feit en is ziekenhuis Bernhoven geboren. Samen met 150 medisch specialisten en circa 2.300 medewerkers wordt iedere dag gezorgd dat iedereen de beste zorg krijgt.

Werkdag: maandag

Werkzaamheden: 

  • Op het medisch secretariaat helpen bij lichte opruim- en schoonmaak werkzaamheden en administratieve taken
  • Het schoonhouden van de speeltuin en kinderspeelplekken
  • Helpen in de keuken van Hutten Catering
  • Opruimen van de wachtruimten bij de kinderpoli

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Brabant Zorg

De Wilberthof in Berghem ademt gemoedelijkheid, een dorpse gemeenschap waarin mensen makkelijk bij elkaar binnenlopen. De meeste ouderen die hier wonen, komen uit Berghem en de directe omgeving. Ze wonen hier in een beschutte sfeer, al of niet met extra zorg.

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Werkzaamheden: Bij BlinQ dagbesteding werk je in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij interactie met elkaar gestimuleerd wordt. De werkzaamheden bestaan uit het opruimen van het ontbijt en de lunch, serveren van koffie en thee aan de ouderen in het restaurant, verzorgen van de bloemen, gezellig maken van het restaurant/huiskamers. Ook doen wij graag mee met spelletjes met de ouderen.

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Gezondheidscentrum de Meierij

In gezondheidscentrum de Meierij werken verschillende hulpverleners samen om zo goed mogelijke zorg te bieden. Sinds 2017 werken onder andere fysiotherapeuten, verloskundigen, logopedisten een een orthopedagoog samen vanuit één gezondheidscentrum in de Meierijstad locatie Sint-Oedenrode. Mark van de Ven (kinderfysiotherapeut) en Caroline van Breda (orthopedagoog) zijn nu al zeer enthousiast zijn over deze unieke samenwerking, wij hopen binnenkort te starten bij gezondheidscentrum de Meierij.

Werkdag: nader te bepalen

Werkzaamheden:
-de was opruimen
-soep maken
-voorraden aanvullen
-de wachtruimte aankleden/netjes maken
-sporten onder begeleiding

Er zijn nog maar twee plekken beschikbaar.