Sport

Werken en sportles krijgen, dat wil toch iedereen!! Wij hebben de combinatie in huis. BlinQ Dagbesteding is met RKSV Margriet en sv TOP in Oss een samenwerkingsverband gestart waarbij werken en sporten mogelijk wordt gemaakt voor mensen met een beperking.

RKSV Margriet

Margriet is in 1946 opgericht en van een kleine wijk gebonden club (Vlashoek, Heihoek en Ussen) uitgegroeid tot één van de grootste veldsportverenigingen in Oss met aantrekkingskracht vanuit Oss en omgeving, met een kleine 1100 leden en een grote en trouwe supportersschare. Misschien ken je wel deze oud-margrieters Ruud van Nistelrooij, Marc van Hintum, Rens van Eijden, Dean van de Sluijs, Ralph Vos, Luuk Koopmans of Tufan Koca.

Werkzaamheden: Je zet de goals klaar voor de trainingen, help je mee in de kantine en houd je de tribune en/of het buitenterrein schoon. In de middagen train je onder begeleiding individueel en in groepsverband.

Klik hieronder voor het dagprogramma om de beschikbaarheid en werkdagen te bekijken.

sv TOP

In 2008 heeft svTOP haar 80-jarige bestaan gevierd. In 1928 is de club opgericht door een aantal straatvoetballertjes in de leeftijd van 12 en 13 jaar oud. De club heeft al een groot aantal prestaties geleverd in het amateurvoetbal. De amateurvereniging svTOP is er voor iedereen. Voor jong en oud, voor jongens en meisjes, voor heren en dames, voor autochtoon en allochtoon, en voor gehandicapten.Om het mogelijk maken dat iedereen kan voetballen bij svTOP, is de club afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers. Zij zetten zich wekelijks (soms dagelijks) belangeloos in voor de club.

Werkzaamheden:
Bij BlinQ dagbesteding help je op woensdag mee om de kleedkamer op orde te krijgen. In de middagen train je onder begeleiding individueel en in groepsverband.

Klik hieronder voor het dagprogramma om de beschikbaarheid en werkdagen te bekijken.