BlinQ dagbesteding heeft kleinschalig werkplekken voor 6 tot 8 cliënten op unieke plekken in de regio Oss en Uden. BlinQ regelt zelf haar vervoer en zit daardoor niet vast aan de 10km grens. Om 09.00 starten we op de werkplek met een BlinQ moment om even te horen hoe je de dag is begonnen, misschien heb je wel heerlijk ontbeten of een leuk weekend gehad.

Bij BlinQ kies je op basis van je interesse je werkplek, het is hierdoor mogelijk om op één of meerdere locaties van BlinQ. Zo werk je bijvoorbeeld op maandag bij Ziekenhuis Bernhoven en op woensdag bij Stichting Hulphond. Hierdoor is er veel afwisseling van werkplekken en kun je makkelijk switchen van werkplek. We werken met vaste BlinQ begeleiding  die ervoor zorgt dat er maatwerk geleverd kan worden.

Op alle werkplekken wordt een les of training aangeboden door uitblinqers die bij de bedrijven werkzaam zijn, bijvoorbeeld als sportcoach, muziekdocent of kunstenaar. Samen werken we er aan om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hierbij wordt gewerkt vanuit oplossingsgericht werken en van de Middin Ontwikkel methode.

We sluiten de dag weer af met een BlinQ moment waarbij je niet alleen kijken naar de successen van de dag maar ook wat we nog willen leren. Rond 16.00uur gaan we weer naar huis en wordt je door BlinQ personeel naar huis gebracht.